46011 м. Тернопіль, Проспект С. Бандери 74а тел./факс: +38 (0352) 24-35-00
ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВИЩЕ
ПРОФЕСІЙНЕ УЧИЛИЩЕ
ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ

Національна  дитяча гаряча лінія

Лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу. Оператор лінії з переробки сільськогосподарських продуктів харчування.

Лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу в лабораторних умовах:

проводить різноманітні хіміко-бактеріологічні аналізи води, харчових продуктів, сировини, напівфабрикатів і готових виробів.

готує проби до випробувань і аналізів.

визначає в них поглинаючу здатність, капілярність, кислотність, зміст вологи, наявність воскоподібних речовин, присутність хлористих, сірчанокислих і кальцієвих солей.

відображає зміст і результати аналізів в журналах.

 

Навчання за спеціальністю дозволить Вам:

  • набути знань і навичок з технології виробництва м’ясних  та овочевих виробів; організації зберігання і технології переробки сільськогосподарської продукції; проектування і реконструкції м’ясопереробних  та овочепереробних підприємств;
  • оволодіти прогресивними технологіями, які забезпечують високу якість і конкурентоспроможність харчових продуктів на світовому ринку;
  • вивчити вітчизняний і світовий досвід створення спільних, акціонерних, кооперативних, приватних підприємств, компаній, спілок, об’єднань з переробки м’ясної сировини.

Вам буде надана можливість оволодіти основами технології виробництва варених, копчених, сиров’ялених ковбас, м’ясних хлібів, зельців, студнів та м’ясних та овочевих напівфабрикатів і консервів.

Тернопільське вище професійне училище технологій та дизайну

Всі права захищено © tvpu.te.ua, 2008-2015.