Оператор лінії у виробництві харчової продукції (перероблення фруктів,овочів,олієнасіння, горіхів). Оператор лінії у виробництві харчової продукції (виробництво м’ясних продуктів) Лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу
Лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу. Оператор лінії з переробки сільськогосподарських продуктів харчування.
Лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу в лабораторних умовах:
проводить різноманітні хіміко-бактеріологічні аналізи води, харчових продуктів, сировини, напівфабрикатів і готових виробів.
готує проби до випробувань і аналізів.
визначає в них поглинаючу здатність, капілярність, кислотність, зміст вологи, наявність воскоподібних речовин, присутність хлористих, сірчанокислих і кальцієвих солей.
відображає зміст і результати аналізів в журналах.
Навчання за спеціальністю дозволить Вам:
- набути знань і навичок з технології виробництва м’ясних та овочевих виробів; організації зберігання і технології переробки сільськогосподарської продукції; проектування і реконструкції м’ясопереробних та овочепереробних підприємств;
- оволодіти прогресивними технологіями, які забезпечують високу якість і конкурентоспроможність харчових продуктів на світовому ринку;
- вивчити вітчизняний і світовий досвід створення спільних, акціонерних, кооперативних, приватних підприємств, компаній, спілок, об’єднань з переробки м’ясної сировини.
Вам буде надана можливість оволодіти основами технології виробництва варених, копчених, сиров’ялених ковбас, м’ясних хлібів, зельців, студнів та м’ясних та овочевих напівфабрикатів і консервів.