Відкритий урок викладача Наталії Канівець
- Деталі
- Published on Вівторок, 15 листопада 2022, 19:47
З давніх-давен значне місце в українській кухні займає риба. Тому кухарям - професіоналам необхідно уміти фарширувати рибу різними способами. Цікавий та змістовний показовий урок з предмету «Технологія приготування їжі» на тему : « Підготовка риби для фарширування» провела викладач Наталія Канівець в групі 11 ( Кухар. Офіціант. Бармен).
Математика , інтегрована в життя і в професію на STEM -уроках викладача Богдани Сторожук
- Деталі
- Published on Вівторок, 15 листопада 2022, 18:53
Війна вплинула на багато аспектів нашого життя, в т.ч. і на освітній процес. Розрахунки площ маскувальних сіток на танки, БТР; гра « Руский воєнний корабль іди…ГЕТЬ»( знищували кораблі ворога); обчислення кількості продуктів для виготовлення хліба і тушонок для ЗСУ - знання необхідні для волонтерства. Багато цікавих ідей та пізнавальної інформаціі було на відкритому уроці, тому всі працювали активно і завзято!
День української писемності та мови-2022
- Деталі
- Published on Середа, 09 листопада 2022, 19:27



