Виробниче навчання у дистанційному форматі
- Деталі
- Published on Середа, 10 листопада 2021, 09:22
Свої перші кроки у кулінарному мистецтві роблять учні групи № 12, які навчаються за професією "Кухар; кондитер".
Заняття з виробничого навчання проходять у дистанційному форматі, але учні не лінуються! Під керівництвом майстра виробничого навчання Надії Степанівни Брунди вже вивчили теми "Обробка бульбоплодів, коренеплодів, цибулевих, грибів, форми нарізання", "Нарізання фруктів у довільній формі" , "Механічна кулінарна обробка риби з лускою", "Приготування котлетної маси з риби та напівфабрикатів з неї" та практично виконали всі завдання. Фотозвіт надіслано!
Всі приготовані напівфабрикати учні із задоволенням доготували і пригостили смаколиками свою родину.